Ajánló

Fehér komód

Egyszerűnek tűnhet, de mégis amint elkezd az ember egy számára megfelelő komódot találni, hamar rájön, hogy ez mégsem annyira egyszerű, mint hitte, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az adott komód milyen színű, milyen anyagú, milyen minőségű, milyen külső, illetve belső méretekkel rendelkezik. 

VÁLOGATÁS

Fehér komód

Pontosan a fenti okok miatt írjuk ezt a cikket, hogy segíthessünk kedves vásárlóinknak a választásban, ebben az esetben fehér komódokat fogunk ajánlani. 

TOPTY TYP 07 sonoma tölgy - fehér komód

TOPTY TYP 07 fehér komód

Kezdjük válogatásunkat a legnépszerűbb komódunkkal, a TOPTY TYP 07 nevezetű komóddal.

Ezen termékünk kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, hiszen remek tulajdonságokkal rendelkezik. A bútor nagyobb része teljesen fehér, ezt pedig felül egy szép, stílusos sonoma tölgy színű lap töri meg, így feldobva a bútor színvilágát, elkerülvén a túlzott egyszerűséget. 

Amit még érdemes megemlíteni, hogy remek elrendezéssel rendelkezik a termék, nagyon sok, tágas tároló hely található benne, így bárki kénye kedvére helyezheti el benne tárolandó tárgyait. 

A bútor szélessége 120 cm, mélysége 33 cm, magassága pedig 85 cm, így nem is túl kicsi, viszont nem is hatalmas a bútor, ezáltal pedig a lakás majdnem bármely pontján elhelyezhető, akár kisebb szobákba is. 

A TOPTY TYP 07 komód ára a cikk írásának időpontjában, akciósan 25.992.-Ft, ami rettentően kedvező ár, egy ilyen minőségi, változatos termékért. 

A termék ide, vagy a képre kattintva tekinthető meg. 

TOPTY TYP 08 sonoma tölgy - fehér komód | Sok-sok fiók!

TOPTY TYP 08 fehér komód

Csak egy kitérő erejéig szeretnénk megemlíteni előző termékünk másik változatát, amely azon vásárlóknak lehet kiváló, akik hasonló komódot keresnek, csak sok-sok fiókkal. 

Anyagában, kialakításában, mindenben ugyan az, mint a TOPTY TYP 07 nevezetű komód, az egyetlen különbség csak az, hogy a termék jobb oldalán még több fiók található. 

A termék ára(28.728.-Ft) egy kicsivel több, mint a fiók nélküli verzióé, de még így is nagyon kedvező ajánlatnak számít, hiszen ilyen áron ennyi tárolóhellyel minőségi bútort nagyon nehéz találni a piacon. 

A termék ide, vagy a képre kattintva tekinthető meg. 

Vissza a cikkekhez